OutoftheToolbox


Van businessidee naar start-up
 

Why?

Iemand zien groeien en daar een steentje aan mogen bijdragen is wat ons blij maakt. Mensen die (willen) ondernemen, inspireren ons.

Het idee van OutoftheToolbox is ontstaan vanuit onze onderwijservaring. In de praktijk ervaren wij dat studenten worstelen om een goede aanpak te formuleren om van een idee tot een haalbaar product of dienst te komen. Veel HBO studenten, maar ook docenten en (startende) ondernemers, vinden het lastig om door de veelheid aan literatuur en modellen het juiste pad tot conceptontwikkeling te zien. Wij helpen daarbij!


Wie?

Natalie van Zeeland - natalie@outofthetoolbox.nl

Sabine Kerkmeijer - van der Peijl - sabine@outofthetoolbox.nl 

 

Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in ondernemerschapsonderwijs. We helpen studenten, docenten en (startende) ondernemers om op een efficiënte en praktische wijze (business) ideeën te ontwikkelen tot haalbare en levensvatbare producten en diensten en zo te groeien (als persoon of als bedrijf). Door onze kennis en ervaring in zowel het bedrijfsleven als ondernemerschap(sonderwijs) weten we wat relevant en actueel is en kunnen we deze kennis praktisch overbrengen.