OutoftheToolbox

Van businessidee naar start-up
 

Voor docenten

Op basis van het stappenplan hebben we een voorbeeld lesprogramma voor 10 EC uitgewerkt. Via Vanideenaarstartup.nl kun je dit lesprogramma aanvragen bij de uitgever. We denken graag mee bij de ontwikkeling van een ondernemend curriculum. Een co-creatie sessie is daarbij een optie. We bespreken graag de mogelijkheden. Ook verzorgen we gastcolleges. Neem vrijblijvend contact met ons op en we maken een afspraak voor een kop koffie.Docentenmiddag Van idee naar start-up

Op woensdag 24 januari 2018 organiseren we samen met Vakmedianet een inspiratiemiddag rondom ons boek Van idee naar start-up. Tijdens deze middag kun je kennismaken met het boek en de tools die gebruikt worden. Daarnaast kun je ideeën opdoen om het boek te integreren in je curriculum.


Wanneer:        woensdag 24 januari  2018

Tijd:                 13.30 – 18.00 uur

Locatie:            Hogeschool Utrecht, locatie Amersfoort (Nieuwe Poort 21)

Bekijk het volledige programma op vanideenaarstartup.nl.

Deze middag is bedoeld voor docenten en andere opleiders die zich bezighouden met ondernemen, productontwikkeling, creativiteit, business modelling en innovatie. Wil je samen met collega’s aan de slag met tools uit het boek? Meld je dan snel aan. We hebben een beperkt aantal plekken. Deelname is kosteloos voor docenten. 

Aanmelden? 

Stuur een mail aan Wouter Nalis (uitgever).

Graag tot ziens op woensdag 24 januari aanstaande!