OutoftheToolbox


Van businessidee naar start-up
 

Coaching van startende ondernemers

 Je hebt een idee en wil daar mee aan de slag, maar je weet hoe je dit idee verder moet uitwerken tot een succesvol product of dienst? Wij kunnen je daar bij helpen. We bieden je coaching op maat of je kunt ons 10 weken coachingsprogramma Van idee naar product-marktfit volgen. 

 

Coaching op maat

Voor wie:      

Voor de (startende) ondernemer, iedereen met een idee, ondernemers die willen groeien en op zoek zijn naar nieuwe, aantrekkelijke markten om succesvol nieuwe producten te introduceren en wel wat praktische hulp kunnen gebruiken. 

Doel:

Onder begeleiding van een ervaren coach je idee uitwerken tot een product dat aansluit bij de wensen en behoeften van de klant en naar alle verwachting succesvol in de markt gezet kan worden. Door het volgen
van onze stappen verklein je het risico dat het misgaat. 

Opzet:

Op basis van een gratis en vrijblijvend intakegesprek stemmen we het coachingstraject volledig op jouw wensen af. Een coachingssessie duurt 1,5 tot 2 uur. Het totaal aantal sessies stellen we vast na de intake. De frequentie wordt in samenspraak en op basis van jouw voortgang vastgesteld. Ook stemmen we een tussentijds evaluatiemoment af.

Wat krijg je er voor:

Intensieve persoonlijke begeleiding van een ervaren ondernemerscoach bij het uitwerken van je businessidee. Je ontvangt praktische adviezen, opdrachten en tools & templates.

Duur:

Het aantal sessies bepalen we gezamenlijk. In het algemeen is een coachingstraject tussen de 5 en 10 keer voldoende.

Investering

De intake sessie is gratis. Het biedt je de kans om vrijblijvend te kijken of onze coachingsaanpak iets voor je is. Wij hanteren een tarief va. € 120,- per uur*. Ter ondersteuning van starters en zzp'ers hanteren we een tarief van € 90 per uur.

Locatie:

Binnen de randstad. Gezamenlijk bepalen we wat een geschikte locatie is.


Interesse?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

*Onze tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten


Coachingprogramma Van idee naar product-marktfit in 10 weken

Voor wie:

Voor de (startende) ondernemer, iedereen met een idee, ondernemers die willen groeien en op zoek zijn naar nieuwe, aantrekkelijke markten om succesvol nieuwe producten te introduceren. Voor iedereen die aan de slag wil met Design Thinking en/of Lean Startup.

Doel:

Onder begeleiding van een ervaren coach je idee uitwerken tot een product dat aansluit bij de wensen en behoeften van de klant en naar alle verwachting succesvol in de markt gezet kan worden. Door het volgen van ons stappenplan verklein je het risico dat het mis gaat.

Globale opzet

 

Het traject Van idee naar product-marktfit in 10 weken bestaat uit 6 coachingsbijeenkomsten en diverse thuiswerkopdrachten. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten bespreek je de thuiswerkopdrachten en daagt je coach je uit om verder te denken en je idee aan te scherpen en verder te onderzoeken. Daarnaast ga je tijdens de bijeenkomsten, onder begeleiding van je coach, aan de slag om bijvoorbeeld te bepalen waar de uitwerking je van je idee aan moet voldoen (ontwerpcriteria opstellen) en hoe je je idee het beste kan onderbouwen en testen in de markt.

Wat krijg je er voor:

Intensieve persoonlijke begeleiding van een ervaren ondernemerscoach bij het uitwerken van je businessidee tot product-marktfit. Je bent aan het eind van dit traject klaar om succesvol naar de markt te gaan. Daarnaast krijg je het boek Van idee naar Start-up, toolbox met tools & templates, actuele voorbeelden en inzicht in toepassing van het stappenplan.

Duur:

10 weken bestaande uit 6 bijeenkomsten en diverse thuisopdrachten

Investering

De intake sessie is gratis. Het biedt je de kans om vrijblijvend
te kijken of onze coachingsaanpak iets voor je is. Na de eerste sessie beslis je
of en zo ja, in welke vorm je een coachingstraject wilt volgen.
Als je kiest voor het coachingsprogramma
Van idee naar product-marktfit bedraagt de investering € 1.750.
Dit bedrag is exclusief btw, inclusief ons boek Van idee naar start-up

Locatie:

Binnen de randstad. Gezamenlijk bepalen we wat een geschikte locatie is


Meer informatie over het programma vind je hier

Interesse? 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

*Onze tarieven zijn exclusief BTW en reiskosten